Wakeboard

El wakeboard és una de les especialitats d’excèntrik Club, que barreja conceptes d’altres esports aquàtics com el surf o l’esquí aquàtic. Una barca amb una torre metàl·lica elevada, una corda, una taula per a lliscar sobre l’aigua i un espai per a poder saltar aprofitant l’estela que deixa la barca quan pren velocitat sobre l’aigua. A partir d’aquí, la velocitat i la perícia del wakeboarder a l’hora de saltar són els elements essencials que formen aquest esport. Es poden arribar a assolir salts espectaculars, altíssims i de gran llargada sense necessitar les onades que hi ha al mar obert. Amb aquest esport, el wakeboarder pot arribar a col·locar-se de caps per avall durant l’execució d’un salt. 

 

EXcèntrik és un club innovador i revolucionari, amb experiència en tot tipus d’esports aquàtics: esquí nàutic, wake, wake skate, piragüisme, etc. L’embassament de Darnius-Boadella és el primer de l’Estat Espanyol que fa servir embarcacions ecològiques per a les activitats de lleure. 

 

Excentrik Club

www.excentrikclub.com

info@excentrikclub.com

617 43 07 32 / 619 70 86 38

 

Amb Magic Empordà podràs realitzar diferents activitats aquàtiques a l’embassament de Darnius Boadella. Compten amb embarcacions a motor capaços de portar-te a velocitats de vertigen i gaudir dels esports que habitualment tenen lloc al mar beneficiant-nos, en aquest cas d’un entorn molt més tranquil i controlat.

 

Magic Empordà

www.magicemporda.com

609 724 124