La Casa de Lladó Finestra de l’Empordà

Som una família amb dues filles. Ens encanta viatjar i fins fa pocs anys aquesta era pràcticament la nostra activitat més important, fet que ens va portar a viure a diversos països i llocs diferents. Fa 15 anys vam decidir buscar un poble tranquil on fixar la nostra vivenda i veure créixer les nostres filles en un entorn bonic i acollidor. Després d’un any de visitar diversos pobles ens vam decidir per Lladó, poble encantador que ens va enamorar des del primer moment. Allà vam comprar unes granges que estaven en desús i vam decidir construir la nostra casa.

Uns anys més tard vam decidir reconvertir la resta de les granges en confortables vivendes, sempre seguint criteris de sostenibilitat, com la recollida d’aigües pluvials, la depuració d’aigües grises pel rec, plaques solars, ventilació creuada, sostre vegetal, etc.

El resultat són tres acollidores vivendes en les quals hem pogut plasmar els nostres somnis i il·lusions que hem anat recollint al llarg de la nostra vida, la nostra experiència i els nostres viatges. No són unes construccions tradicionals sinó que trenquen amb les línees rectes, s’integren en el terreny i des de qualsevol lloc de la casa s’està en contacte amb l’exterior i la natura. El nostre somni era tenir la sensació que la natura entrés dins la casa i creiem que ho hem aconseguit.

Per què vam triar Lladó? Perquè és un poble preciós que ens va encantar des del primer moment. La gent és molt acollidora i aviat ens vam sentir part del poble, tot i que el que ens va enamorar des del primer moment va ser el paisatge, l’entorn i la situació privilegiada del lloc. Encara avui, després de 15 anys de viure aquí, sovint comentem com en som de privilegiats pel fet de viure en un lloc tan preciós.En les cases podràs dutxar-te tenint la sensació que estàs fora el jardí, relaxar-te en el porxo Chill Out o simplement ajeure’t en qualsevol estança de la casa i gaudir de les vistes de l’exterior. Edificades sobre un suau monticle, les cases gaudeixen d’unes boniques vistes sobre la comarca i unes espectaculars sortides de sol.