Instawalk 2018

3a edició InstaWalk Maçanet!

El proper dissabte 21 d’abril iniciem de nou el concurs d’Instawalk a Maçanet de Cabrenys.

Aquest any hem volgut utilitzar les categories “Maçanet a vista d’ocell” amb #AVISTADOCELLMÇTDC , “ocell a la vista a Maçanet” #OCELLALAVISTAMÇTDC i la ja tradicional de gastronomia del nostre municipi #GASTRONIMIAMÇTD.

S’han programat dues activitats:

El proper dissabte dia 21 d’abril on podrem un grup de parapentistes ” El cel no té fronteres” que volaran pel nostre municipi. Ells ens podran ensenyar Maçanet a vista d’ocell!

I el dia 28 farem una jornada sobre els ocells que podem trobar a la zona i una passejada per per veure si tenim ocasió de poder albirar algun dels exemplars. Xerrada el dia 28 a les 10h a l’oficina de turisme i tot seguit passejada pels voltants del poble.

Inscripcions i bases del concurs

Per inscriure’s cal trucar al 972544005 de dilluns a divendres de 9h a 15h. Dijous de 15h a 19h. Consulteu les bases del concurs aquí: http://maçanetdecabrenys.cat/

Per la categoria de gastronomia sempre sabeu que podeu gaudir del bon menjar dels diversos establiments del nostre municipi (Veure el llistat de Restaurants).

Esperem que us agradin les propostes  i us animem a participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>