Terrades és un poble encantador a la Vall de la Muga, envoltat de cirerers i conegut per la seva poducció de fruita dolça, especialment de cirera.

A Terrades hi trobem una sèrie d’elements patrimonials que testimonien la seva història. L’Església Parroquial de Santa Cecília va ser construïda l’any 1954 en substitució de l’antiga església romànica desapareguda totalment a les acaballes de la Guerra Civil.

L’Ermita de Sant Sebastià  es creu que data del segle XVII i ha sofert diverses restauracions.  El Castell de Palau-Surroca, del s. XIV-XV., va ser utilitzat com a lloc de vigilància. El Santuari de la Mare de Déu de la Salut, fundat per Mossèn Felip Olivet i inaugurat el 1681, guarda al seu interior una col·lecció d’exvots i és un lloc molt conegut i visitat amb gran devoció per romeus i pelegrins de la comarca que s’hi apleguen periòdicament.  L’Ermita de Santa Magdalena, situada a 570 metres sobre el nivell del mar, va ser restaurada el segle XV, i permet contemplar una magnífica vista.

Informació

Descobrir...  

Directori

Descobrir...