Concurs un cap de setmana a Salines Bassegoda

En el marc de la Sea Otter, fem un concurs d’un cap de setmana a Salines Bassegoda.

Bases Legals del Concurs “Sorteig d’un cap de setmana a Salines Bassegoda”

 • Premi:
  • 1 Nit en un POD al Càmping Maçanet – (valorat en 41 €) per a 2 persones + sortida en bici elèctrica d’E-bikes Tramuntana per fer una ruta per a 2 persones i 2 hores (valorada en 46 €), a Maçanet de Cabrenys
 1. Organitzador i denominació

El Consorci Salines Bassegoda, amb C.I.F. P-1700065D i domicili social a C/Plaça de la Vila 5, 17744 Navata, organitza el Concurs denominat “Sorteig d’un cap de setmana a Salines Bassegoda”

 1. Objecte

L’objecte d’aquestes bases és regular el sorteig del premi descrit a l’apartat 7è entre els visitants que hagin dipositat la seva butlleta a l’urna que hi haurà ubicada l’stand del Centre BTT Salines Bassegoda de la fira Sea Otter entre el dia 8 i 10 de juny de 2018.

 1. Requisits per participar

Podran participar en el sorteig totes les persones físiques majors de 18 anys que hagin omplert correctament la butlleta que se’ls facilitarà a l’stand.

 1. Publicitat de la convocatòria

La publicitat del concurs es realitzarà al mateix stand, les xarxes socials i la web del Consorci. Les presents bases del concurs seran publicades i podran ser consultades per tots els participants en tots els llocs que s’acaben d’assenyalar.

 1. Mecànica del sorteig

Els visitants que hagin dipositat la butlleta dins del període comprès entre l’8/6/2018 i el 10/6/2018 (ambdós inclosos) podran participar en el sorteig. Hauran d’omplir una butlleta, que el mateix punt de stand els facilitarà, amb la informació requerida i hauran de dipositar-la a l’urna ubicada en el mateix punt de venda.

La selecció del guanyador es realitzarà el dia 10/6/2018 al mateix stand de la fira. La selecció es farà per mitjà d’una mà innocent que trauran 3 butlletes de l’urna. La primera serà la guanyadora, i la segona i tercera seran suplents.

 1. Selecció del guanyador, suplents, comunicació i lliurament

L’ordre d’extracció de les butlletes determinarà l’ordre d’adjudicació dels premis. La primera butlleta rebrà el primer premi i la segona serà de reserva. Els guanyadors del sorteig seran anunciats en el moment de celebrar-se aquest, i es contactarà personalment amb ells/elles per telèfon. En el termini de 7 dies naturals a comptar des de l’endemà del sorteig, es repetirà el procés per contactar amb els seleccionats començant per la primera persona seleccionada i, en defecte d’ella, es continuarà amb el suplent també per l’ordre en què s’hagi extret la seva butlleta. Amb cadascuna d’aquestes persones s’intentarà contactar fins a 3 ocasions i si els intents resulten fallits o el seleccionat renuncia al premi, aleshores quedaran descartats i perdran el seu dret a reclamar el premi. Així mateix, en finir l’indicat termini de 7, es comunicarà el nom dels que finalment resultin ser guanyadors a la web, a les xarxes socials informarem de la notícia.

Un representant de Salines Bassegoda, lliurarà el premi al domicili social al guanyador, un cop comprovada la documentació acreditativa de la identitat del participant.

 1. Premi

El premi inclou: 1 Nit en un POD al Càmping Maçanet – (valorat en 41 €) per a 2 persones + sortida en bici elèctrica d’E-bikes Tramuntana per fer una ruta per a 2 persones i 2 hores (valorada en 46 €), a Maçanet de Cabrenys

Les activitats premiades s’hauran de realitzar necessàriament durant el 2018, i estaran subjectes a la disponibilitat dels establiments i empreses que ofereixen les activitats en què consisteixen els premis. Després de l’esmentada data límit els premis perdran la seva validesa i quedaran sense efecte. El premi no és transferible a terceres persones i no es pot canviar pel seu valor en diners. El guanyador i acompanyant han de ser majors de 18 anys.

 1. Protecció de dades de caràcter personal

En compliment al Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) les dades dels participants s’incorporaran a un fitxer propietat del Consorci Salines Bassegoda per tal de gestionar el concurs. En qualsevol moment els participants podran exercir els drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició al correu electrònic informacio@salines-bassegoda.org. Així mateix, la participació en el concurs suposa la cessió gratuïta i autorització expressa a l’ús i explotació dels drets d’imatge dels participants.  A la butlleta de participació es recolliran el mínim de dades dels participants i es sol·licitarà de forma expressa la participació al concurs, així com l’interès del participant en rebre més informació del Centre BTT Salines Bassegoda, el Càmping Maçanet i l’empresa E-bikes Tramuntana ) En aquest cas les dades dels participants s’incorporaran a un fitxer propietat del Càmping Maçanet i d’E-bikes Tramuntana. En qualsevol moment els participants podran exercir els drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició al correu electrònic a info@campingmassanet.com i info@ebikestramuntana.com

 1. Acceptació de les bases

La simple participació en el concurs implica l’acceptació de les presents bases, de manera que la manifestació en el sentit de no acceptar la totalitat o part de les mateixes implicarà l’exclusió automàtica del participant i com a conseqüència d’això, el Consorci Salines Bassegoda quedarà alliberat del compliment de les obligacions contretes amb aquest participant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>